Show Biz

Drake dhe J. Cole bashkohen në skenë, bëjnë gati këngë të re

Drake dhe J. Cole vazhdojnë që të punojnë së bashku.

Gjatë ndalesës së fundit të turneut “Assassination Vacation Tour” të enjtën, Drizzy solli reperin e njohur nga Karolina e Veriut për të performuar projektin e tij “Middle Child”.

Mbi 20 mijë adhurues në Lonër mirëpritën ambasadorin e ri të Pumas, i cili u shfaq në veshje të brendit me të cilin sapo kishte nënshkruar.

Pas setit të ri befasues, Drake lëvdoi mikun e tij të vjetër.

“Unë dua që të bëni zhurmë sa më shumë për vëllain tim nga Karolina e Veriut, ai erdhi këtu për të qenë sonte bashkë me ju. Një prej më të mirëve në histori”, u shpreh Darke në prezantim të J. Cole.