Kosova

Dorotea Deshishku emёrohet këshilltare politike për rininë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar sot Dorotea Deshishku, këshilltare politike për rininë.

“Dorotea Deshishku ka studiuar biznes dhe filozofi në programin universitar më selektiv në SHBA, Minerva Schools në KGI, ku shkalla e pranimit ishte 2% dhe kishte fituar bursë.

Nga 2013, Dorotea udhëheqë iniciativën humanitare Project Maat, përmes së cilës ndihmon familjet në varfëri në Kosovë. Ajo është anëtare themeluese e Këshillit Rinor të Ambasadës Amerikane i cili, nga viti 2014, shërben si urë lidhëse midis Ambasadës dhe të rinjve kosovarë, dhe zbatohen zgjidhje për çështjet rinore të vendit përmes projekteve”, bëhet e ditur në njoftimin e nisur nga Qeveria e Kosovës

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.