Kosova

Dorëzohet në stacionin policor, i dyshuari për falsifikim të parave

Policia njofton për dorëzimin e N.G., në stacionin policor në Pejë, i cili  ka qenë në kërkim policor për veprën penale “falsifikim i parasë”.

“I dyshuari është shoqëror  për në Drejtorinë e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit DPP-Prishtinë, ku është duke u trajtuar lënda”, njofton policia.