Show Biz

Dora shpenzon mbi dy mijë euro për një…

Artistët shqiptarë gjatë paraqitjeve të tyre skenike mundohen që të kujdesen për secilin detaj të mundshëm.

Por, nganjëherë detajet kushtojnë, ashtu sikurse edhe veshjet dhe aksesorët e figurave të njohur publike.

Dhurata Dora është një ndër këta persona, e cila shpenzon shumë të mëdha parash në veshjet e saj për klipe, koncerte dhe përditshmëri.

Në një postim në rrjetin social Instagram, Shqip.closet ka analizuar një paraqitje të këngëtares, vlera e së cilës shkon mbi dy mijë euro.

Vetëm setra e saj ka vlerën prej 1.750 funta (1.946 euro), kurse tjetra shumë e madhe shkon për një aksesorë të saj, e që arrin 610 funta (670 euro).

https://www.instagram.com/dhuratadora/?utm_source=ig_embed

Që të gjitha së bashku bëjnë 2.455 funta (2.725 euro), të cilat ajo i ka shpenzuar në një veshje ditore.Theksojmë se “Fajet” është hiti i saj i fundit, që erdhi në bashkëpunim me reperin shqiptar, Azet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.