Kuriozitet

Doni Wi-Fi më të shpejtë në shtëpi? Ja një këshillë

Shumë njerëz janë ngujuar në shtëpi këto ditë dhe janë fiksuar te pajisjet e tyre, që lidhen me internetin.

Mirëpo kjo periudhë ngarkese mund të sjellë edhe ngadalësim të internetit në shtëpi.

Autoritetet në Britaninë e Madhe kanë dalë me një këshillë për të gjithë qytetarët.

Ata thonë se kur përdoni Wi-Fi, duhet të fikni mikrovalët.

Furrat me mikrovalë reduktojnë sinjalet Wi-Fi, thonë ekspertët.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.