Kombëtare

Donacion me karroca për Qendrën e kujdesit për fëmijë me nevoja të veçanta në Shtime

Me datën 23 Shkurt 2021 Kryesia e Këshillit Turk ka ndihmuar me karroca dy fëmijë me nevoja të veçanta në qendren e kujdesit për fëmijë në Shtime.

Projekti është financuar nga ana e Republikës së Turqisë.

​Turqia do të jetë gjithmonë e kënaqur që t’i ndihmojë qytetarët në nevojë në çdo cep të Kosovës dhe me anë të kësaj t’i forcojë edhe më tepër marrëdhëniet vëllazërore me Kosovën. /Kosova.info/