Love & Sex

Dolën sekretet! 4 gjërat ‘e turpshme’ që bëjnë femrat gjatë seksit

Sipas ekspertëve, femrat  bëjnë  shumë gjëra të turpshme kur mendojmë se partnerët nuk po i shohin dhe do të zbulojmë gjërat më të çuditshme që të gjitha bëjnë në shtrat.

Kujdes, lexuesit meshkuj, kurrë nuk mund t’i shikojnë femrat në të njëjtën mënyrë pas kësaj!

Shikojnë celularin në mes të seksit,

Do të ndodhë, jemi paksa të varur nga teknologjia. Nëse celulari jep ndonjë sinjal që ju ka ardhur ndonjë mesazh ose telefonatë, femrat i hedhin ndonjë shikim.

Bëjnë gazra përpara

Femrat e vrasin shumë mendjen si do duken në sytë e partnerin sidomos gjatë seksit. Ato përpara lëshojnë gazra, në mënyrë që mos të kenë ndonjë të papritur më pas.

Mundohen të kapin flokët

Edhe në mes të marrëdhënies seksuale, ato femra që kanë flokë të gjatë nëse i kanë harruar pa kapur flokët, mundohen t’i rregullojnë. Shmangin rënien e flokëve në fytyrë gjatë seksit.

Shikojnë orën

Femrat, edhe nëse po kalojnë mirë sërish nuk janë të qeta, kur vjen puna te orari. Ndoshta duhet të zgjohet herët në mëngjes dhe për këtë gjë nuk qëndron e qetë.