Bota

Doktori Siegel thotë se e shëroi babain e tij 96 vjeçar nga koronavirusi, me anë të ilaçit kundër malaries

Doktor Marc Siegel, një kontribues mjekësor, tha se babai i tij 96-vjeçar ishte kohët e fundit i dobët dhe po luftonte për të marrë frymë, por u shërua pasi u trajtua me ilaç antimalarie dhe antibiotikë

Siegel po diskutonte për shenjat shpresëdhënëse që hidroksilklorina ka treguar në studimet e fundit kur kombinohet me antibiotikë për trajtimin e koronavirusit.

Siegel tha që babai i tij, i cili jeton në Florida, kohët e fundit u ankua për dobësi, gulçim dhe kishte frikë se ai do të vdiste.

Siegel tha se kardiologu i babait të tij përshkroi hidroksilklorinë dhe antibiotikët dhe kombinimi rezultoi efektiv.

“Ai u ngrit të nesërmen dhe ishte mirë”, tha Siegel.

Presidenti Trump është kritikuar nga disa në media për mbrojtjen e drogës së paprovuar dhe është akuzuar për mbushjen e shpresës së rreme.

Ndërsa, shkencëtarët sugjerojnë se hidroksilklorina mund të jetë një trajtim efektiv, Dr. Anthony Fauci, drejtori i Institutit Kombëtar të Alergjisë dhe Sëmundjeve Infektive, paralajmëroi kundër kërcimit në ndonjë përfundim pa hulumtime të hollësishme.

Siegel theksoi ato që ai shihte si disa zhvillime “interesante” me ilaçin, përfshirë një studim të vogël të fundit në Francë që mund të tregojë se kombinimi mund të zvogëlojë sasinë e “virusit që qarkullon”.

Ai tha se ka edhe prova paraprake që kombinimi mund të zvogëlojë inflamacionin që çon në pneumoni në disa raste.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.