KULTURË

DO TË NDALEM VETËM…

Poezi nga: Jack Hirschman
Përktheu: Faslli Haliti

Do të ndalem së shkruari dhe së pikturuari vetëm
do të ndalem së pikturuari dhe së kënduari vetëm
do të ndalem së kënduari dhe do të rri ulur vetëm
do të ndalem së ndenjuri ulur dhe të marr frymë vetëm
do ta ndal frymëmarrjen dhe do të vdes vetëm
do të ndalem së vdekuri dhe do të dashuroj vetëm
do të ndalem së dashuruari dhe do të shkruaj vetëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.