Love & Sex

Djem, vëmendje! Nëse keni këto 10 cilësi, atëherë femrat nuk do ju ndahen!

Të gjithë ju meshkuj, në këtë artikull, do shikoni se cilat janë gjërat kryesore që femrat shohin tërheqëse te ju.

1. Pamja e jashtmeLEXO EDHE:

Edhe pse shumica e femrave thonë, se shikojnë njeriun, gjëja e parë që të tërheq te dikush është pamja e jashtme. Rëndësi ka edhe higjena e tij personale dhe kujdesi që tregon për dukjen e tij të jashtme.

2. Sensi i humorit

Femrat duan dikë që edhe në momentet e vështira të shohë anën pozitive të gjërave. Nëse ka sens humori në shumicën e kohës, kjo tregon se ka mundësi të duket tërheqës në sytë e një femre.

3. Ndjeshmëria

Komunikimi, është çelësi kryesor i një lidhjeje të suksesshme. Nëse një mashkull ka aftësinë që të dëgjojë dhe simpatizojë partneren e tij, duket shumë tërheqës në sytë e saj.

4. Talenti

Nëse një mashkull ka një talent të caktuar dhe nëse e përdor për të arritur diçka në jetë, kjo gjë e bën më shumë tërheqës në sytë e një femre.

5. I suksesshëm

Çdo femër e dëshiron një fitues. Nëse një mashkull ka një punë të mirë, një vend për të jetuar dhe është i përgjegjshëm, në sytë e një femre ai është tërheqës.

6. Familje e mirë

Familja është pasqyrimi më i mirë i një njeriu. Nëse një mashkull ka një familje të mirë dhe ata kanë pasur ndikim pozitiv te fëmija e tyre, ky mashkull do admirohet nga një femër që e pëlqen.

7. Inteligjentë

Inteligjenca te një mashkull ka shumë rëndësi, sepse ndikon në rrugën drejt suksesit, sipas lexo.al Kjo gjë, i tërheq femrat.

8. I mirë në seks

Jeta seksuale ka shumë rëndësi gjithashtu. Nëse ai është i mirë në shtrat, do i çmendë femrat.

9. Social

Nëse një mashkull është social në ambjentin që e rrethon, kjo do bëjë që femrat ta pëlqejnë edhe më shumë.

10. I besueshëmNjë femër gjithmonë është në kërkim të një mashkulli të besueshëm.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483