Video

Djaloshi që zvarritet për të shkuar në shkollë

Mohibullah nuk mund të ecë dhe prindërit e tij nuk kanë mundësi t’i ofrojnë një karrocë.

Por, pavarësisht kësaj, ky 9-vjeçar në provincën Uruzgan të Afganistanit është i vendosur të shkojë në shkollë.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.