Kosova

Djali Smajl Hajdarajt e thotë hapur: Ja kush ma vrau babën …

Ai poashtu tha se vrasjet e pasluftës, veçmas pjesëtarëve të LDK-së, ishin kryekëput politike.

Djali i Smajl Hajdarajt, Shpëtim Hajdaraj, në një nga emisionet televizive ën vend, ka deklaruar se vrasja e babait të tij, aktivist të shquar të LDK-së, ishte e paralajmëruar më herët.

Ai poashtu tha se vrasjet e pasluftës, veçmas pjesëtarëve të LDK-së, ishin kryekëput politike.

Ai, e tha hapur se babai i tij, është vrarë nga persona që ishin të lidhur me LPK-në.

“Babën e kanë vra persona të cilët janë të lidhur kryesisht me LPK-në dhe se për kërkesat e tyre për liukidim njerëzish e kanë pas pëlqimin e Shtabit të Përgjithshëm”, tha ai.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483