Rajoni

Djali i Vuçiqit, i infektuar me koronavirus

Danilo Vuçiq, i biri i presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, është i infektuar me koronavirus, ka kumtuar vet presidenti serb Vuçiq, përmes një shkrimi në llogarinë e tij në Instagram.

“Kur gjithçka filloi, Danilo i im më tha që dorëzimi nuk është opsion. I linduri i im i parë, është i infektuar me koronavirus, ndërkaq pasqyrën klinike e ka të tillë dhe është pranuar në Klinikën Infektive”, ka shkruar Vuçiq në Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.