Bota

Djali afgan kujdeset për 30 pjesëtarë të familjes

Një 12-vjeçar nga provinca e Gorës në Afganistan kujdeset i vetëm për 30 pjesëtarë të familjes, shumica prej të cilëve janë fëmijë.

Babai i Ahmad Zias dhe tre xhaxhallarët e tij janë vrarë nga talibanët.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.