Show Biz

Disa thënie interesante nga Sharon Stone

Aktorja hollivudiane, Sharon Stone, e cila tashmë i ka kaluar të gjashtëdhjetat, gjithmonë i ka entuziazmuar fansat me deklaratat e saj.

KP ka bërë një përmbledhje të disa prej thënieve interesante të 61-vjeçares:

“Një grua me të vërtetë e bukur është gjithmonë e mirë me gratë dhe njerëzit e tjerë në përgjithësi. Nuk pranon rivalitet, intrigë dhe keqdashje ”.
“Kirurgjia plastike nuk është zgjedhja ime, por nuk i fajësoj gratë që i drejtohen asaj. Nëse kjo ju bën të lumtur – pse jo?”.
“Në Kaliforni, 400.000 bionde me flokë të ngjyrosura jetojnë me të njëjtat hundë, buzë gjigande, gjoks të implantuar dhe dhëmbë të bardhë borë. Dhe për kë është tërheqëse kjo?”.
“As kozmetika më e shtrenjtë dhe stili më i shtrenjtë i flokëve nuk mund ta bëjnë një grua të bukur. Gratë më të ndritshme, më interesante janë ato që qëndrojnë në jetën e të cilëve qëndrojnë rëniet dhe ngritjet”.

(Foto: Sebastian Artz/Getty Images/Guliver)

“Asnjëherë nuk e vura në dyshim nëse isha e bukur apo jo. Por, unë e di një mashtrim magjik: Aftësia për të krijuar iluzionin e tërheqjes. Kur një grua hyn në dhomë, të pranishmit përgjigjen jo për bukurinë e saj, por për forcën dhe energjinë që vjen prej saj”.
“Gratë mund të sjellin orgazëm, por burrat mund të kenë marrëdhënie.”
“Burrat janë si mikseri. Ju gjithmonë keni nevojë për një, por kurrë nuk e dini pse!”.
“Asnjëherë mos shkoni në shtrat me dikë që ka më shumë probleme se ju”.