Love & Sex

Disa komponentë seksi që çdo mashkull do të donte nga e dashura e tij!

Zonja, nëse mendoni për të dashurin tuaj , nuk është kaq e vështirë ta mbani të kënaqur dhe të lumtur atë.

Mos e merrni këtë si diçka e pa nevojshme , kompleks të ndërtuar në çdo njeri apo marrëdhënie individuale, por ka disa baza për të krijuar një themel të fortë dikë që jeni në një lidhje.

Të jesh në gjendje të mbështesësh, ta mbash me ushqimin dhe të sigurosh nevojat fizike të një burri, është një fillim i mirë, për të filluar një etapë tjetër të lidhjes së suaj.

Kosova.info ka përpiluar disa komponentë më të detajuara që i dashuri juaj mund ti dëshirojë.

Vallëzim erotik 

Një vallëzim erotik  i modës së vjetër …kush do ta refuzonte një vallëzim të tillë ? Kjo do ta sjellë atë në disponim të mirë.Ky do të jetë një takim interesant dhe i nxehtë mes jush .

Stripitiz 

Jo vetëm që vëni një shfaqje të vogël për të dashurin tuaj , por kjo do të ngjalle një ndjenjë të lakmisë edhe për ju gjithashtu. Kjo gjithashtu forcon lidhjen mes jush dhe partnerit tuaj mentalisht. Nuk ka asgjë më të mirë se sa të ngacmohet çdo herë në një kohë me një vallëzim të striptizës.

Fjalë të pista

Kohë pas kohe padyshim që i dashuri juaj do të dëshironte të dëgjonte ndonjë fjalë të pistë nga ju .Kjo mund të ndodhë në një situatë kur jeni në publik kur ai as që e ka mendjën tek seksi, kjo po që do të ishte një befasi për te. Kjo do ta bënte atë shume të eksituar, por edhe gjatë marrëdhënies suaj ai do të dëshironte të dëgjonte zërin tënd duke i pëshpëritur në vesh fjalët më të pista që i ke ndërmend.

Nëse jeni gati të provoni …

Nëse jeni nga ata të cilët janë të gatshëm të provojnë eksperienca të ndryshme dhe të egra me të dashurin e juaj.Të kesh një përvojë seksuale me dikë në publik nuk është vetëm një nxitës për shkak të stimulimit gjenital, por, për shkak të rrezikut për t’u kapur dhe për të kënaqur partnerin tuaj, ndërsa është një mister për pjesën tjetër të botës. Nga dhomat e zhveshjes deri te kinematë në banjë, mundësitë janë të pafundme.

Kafshimet afshore

Kohë pas kohe një kafshim i lehtë në lëkurën e tij është një tjetër rrugë drejt nxitjes së epshit tuaj momental.Nga qafa ,buzët ,supet dhe disa zona më intime dhe të ndjeshme , një kafshim i bukur dashurie vlersohet dhe nganjëherë është i nevojshëm për të na informuar se jemi duke prekur të gjitha pikat e duhura drejt afshit.

Fotot nudo

Çdo herë pas një kohë të shkurtër, një foto nudo e bukur e padëshiruar është një surprizë e këndshme për ti dërguar burrin, të fejuarin, të dashurin ose mikun me përfitime, vetëm si një kujtesë se ajo që ju duhet të ofroni është e gjitha e tyre. Këto foto janë të mëdha dhe interesane kur ata ndodhin të jenë në një vend publik ose në punë.

Mesazhet e pista

Dërgimi i mesazheve të pista të tekstit është një mënyrë e mirë për të marrë vëmendjen e të tjerëve. Edhe nëse jeni jashtë së bashku,dërgimi i një mesazhi tjetër të ndjeshëm në mes të një bisede me miqtë, menjëherë do ta tërheqë vëmendjen e tyre drejtpërdrejt tek ju. Na besoni, funksionon.

Veshje provokuese

Më kryesorja është që ju duhet të keni besim të mjaftueshëm në vetvete dhe marrëdhënien me të dashurin tuaj në mënyrë që ju ta tërheqni atë. Por, nëse vishesh seksualisht diqka provokative, e lë atë kurioz se çfarë zgjedhje të veshjes keni bërë për at ditë dhe ai do të fanatazoi se si dëshiron ta heqë atë nga ju.

Masazha lakuriq

Pra, tani ai është lakuriq edhe ti po ashtu të dy jeni lakuriq duke i dhuruar njëri-tjetrit një masazh të pandalëshme.Një masazh lakuriq nuk është vetëm relaksuse por ajo stimulon të gjithë trupin tuaj dhe të dashurit tuaj duke e vurë at në akcion.

Duke kapur organin gjenital 

Në rregull,zonja ne nuk po themi që ju tani keni të drejt ti vërsuleni atij dhe të abuzoni duke e kapur nga oragni i tij gjenital. Mirpo me një prekje ju mund ti bëni të ditur atij se keni interesim për te.

Një fjalë , gjinjët 

Duke i mbajut gjinjët tuaj në display pa dyshim që kjo do ti mbanë sytë e të dashurit tuaj në gjinjët tuaj duke shtyrë atë që të mendoj vetëm për ty .Ai gjatë gjithë kohës do të jetë duke menduar se qka do të bënte me ju.Mbaje at foto në display dhe shiko se si do të qmenden djelmoshat.

Dominantja në lidhje

Shumë meshkuj janë të mësuar të dominojnë gjatë aktit sekusal duke ju vënë juve posht vetës. Ata kanë dëshirë që të marrin përsipër situatën dhe të luajnë sekualisht me ty.Nganjëherë kjo situat ju shtyen edhe juve që të silleni sikur ai dominus dhe kjo të jep një eksperiencë shumë më ndryshe. Duhët të provoni edhe ju zonja.

Për të gjitha ato femra atje ku jeni :Ju keni fuqinë seksuale pë të mbajtur burrin tuaj të kënaqur.Besoni instiktit tuaj,qëndroni të vëmendshëm dhe jepeni verzionin më të mirë nga vetja./Kosova.info/