Life Style

Disa ide se si mund të visheni në“Colour Day Festival”në Tiranë

Plot muzikë, buzëqeshje dhe ngjyra vjen për herë të parë në Tiranë “Colour Day Festival”.

Përgatituni për festivalin më të madh dhe përvojën më të mirë të jetës suaj, pasi ngjarja më emocionuese po vjen për herë të parë në Tiranë.
Më 12 maj vjen në Tiranë “Colour Day Festival”, me skenën shumëngjyrëshe do të mirëpresë në sheshin “Nënë Tereza” performuesit më të mirë, DJ dhe bandat muzikore më të mira të momentit.

Qytetarët do të mund të marrin qeskën e tyre të ngjyrës që është përfshirë në blerjen e biletës dhe do të kenë mundësi të ngjyrosin botën e tyre.

Të gjithë të apasionuarit pas muzikës por edhe aventurës, do të kenë mundësi që të shijojnë surprizat dhe aktivitetet e shumta që do të  zhvillohen gjatë gjithë ditës duke e mbushur ditën me muzikë, buzëqeshje dhe ngjyra!

Ja dhe disa ide se si do mund të ishte veshja juaj adeukate për këtë festival duke i jep edhe më shumë ngjyra amibentit i cili ju rrethon :

Edhe gliteri do ishte një ide fanatastike që të shkëlqyer që të shkëlqeni nën dritën e diellit në qytetin e Tiranës./Kosova.Info./