Fotogaleri

Dimri magjik shfaqet përmes këtyre fotografive mahnitëse

Një nga artistët më të famshëm në Kanada, Richard Savoie, ka krijuar disa piktura, përmes fotografive, që janë përplot me ndjenjën e magjisë së dimrit.

Veprat e tij janë në shumë koleksione private nëpër vende të ndryshme të botës.

Artisti Savoie nuk e kishte menduar që të pikturojë në mënyrë profesionale asnjëherë, derisa e provoi për herë të parë, dhe thjesht u dashurua në këtë gjë.

Prandaj, kur dimri është në prag, ndjeni magjinë e tij përmes fotografive të mëposhtme.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.