Show Biz

Dikush po përpiqet të më vrasë’, zbulohet që kishte shkruar Michael Jackson në ditarin e tij pak para vdekjes

Michael Jackson kishte frikë se dikush po përpiqej ta vriste para vdekjes së tij, zbulojnë ekstrakte nga ditari i tij.

Ylli i muzikës, i cili vdiq në qershor 2009, besonte se “njerëzit e këqij” donin ta “shkatërronin atë” me qëllim që të merrnin katalogun e tij muzikor, sipas atyre që ai i shkroi.

Mendimet shqetësuese të shënuara në ditar tregojnë se ylli i trishtuar ishte bërë paranojak se do ta vrisnin, vetëm disa muaj para vdekjes së tij.

Ai shkroi: “Kam frikë se dikush po përpiqet të më vrasë.

“Njerëzit e këqij janë kudo. Ata duan të më shkatërrojnë dhe të marrin kompaninë time botuese. Sistemi dëshiron të më vrasë për katalogun tim … Unë nuk jam duke e shitur atë. “

Pjesë të tjera të ditarit tregojnë se si Michael, 50 vjeç, shpresonte të bëhej yll i filmit, si dhe të luante koncerte në Las Vegas.

Sipas ditarit, Jackson shpresonte të fitonte 20 milion dollarë në javë dhe rendiste mundësitë përfshirë koncertet “Cirque du Soleil”, një marrëveshje me markën e atletikës “Nike” dhe me filmat e Hollywoodit.

Revista tregon gjithashtu se si këngëtari po përpiqej të merrte përsëri kontrollin mbi pasuritë e tij, sepse mendonte se menaxherët dhe këshilltarët e tij po përfitonin.

Jacko ishte dyshues për menaxherin e tij në atë kohë, Tohme R. Tohme dhe nuk e donte atë “në aeroplan ose në shtëpinë time”.

Mjeku i tij, Dr. Conrad Murray, i cili administroi qetësuesit që e vranë, përmendet gjithashtu. Ai shkroi: “Conrad duhet të praktikohet tani, nuk mund të lodhem.”

Dr. Murray paguhej 100,000 dollarë në muaj për të administruar mjekimin e tij.

Ata që e rrethuan përfituan nga pafuqia e tij.

Ditari shtron pyetje në lidhje me marrëdhënien e këngëtarit me djem. Kohë më parë qarkulloi një video ku Jackson dhe dy djem luanin lojëra të çuditshme në dhomën e gjumit të tij.

Howard pranon se ishte i shqetësuar nga videoja, duke thënë: “Skena ishte shqetësuese dhe bezdisëse … niveli i gjuhës së urryer dhe abuzimit të simuluar nuk mund të injorohej. Edhe pse Michael dhe fëmijët ishin duke u angazhuar në atë që ishte qartë teatër, tema e tyre e preferuar ishte pa dyshim mosha e papërshtatshme.”

Ai shkroi për turneun e fundit dhe dëshirën për të bërë filma.

Howard dokumenton se si, në nëntor 2003, oficerët e “Sherifit të Qarkut Santa Barbara” sulmuan shtëpinë e yllit në Neverland pas akuzave se ai kishte abuzuar me fëmijët.

Ata konfiskuan kompjuterë, fotografi, videokaseta të fshehta, revista pornografike dhe ilaçe. Ai thotë: “Një mori librash përmbajnë foto të fëmijëve dhe të rriturve në faza të ndryshme zhveshjeje. Autoritetet besuan se material të tilla mund të jenë përdorur nga Michael kundër fëmijëve.

Policia gjithashtu raportohet se gjeti një qese me veshjet e fëmijëve.

Jackson doli i pastër ndaj akuzave për fëmijët në 2005, por vitin e kaluar, dy viktima të pretenduara, Wade Robson dhe James Safechuck, u shfaqën në Leading Neverland të Channel 4, duke pretenduar se ishin abuzuar gjatë disa viteve.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483