Kuriozitet

Dikush i shëtitë qentë, dikush gjarpërinjtë, e dikush peshqit (Foto të çuditshme)

Shpesh na ndodh që të përballemi me situata nga më të ndryshmet. Fotot e mëposhtme duket sikur vijnë nga një planet tjetër, por në fakt janë situata të çuditshme, që ndodhin rreth globit.

Në një foto është një person i cili ka lidhur dy gjarpërinj gjigant dhe i ka nxjerrë shëtitje.

Teksa tek një tjetër një i moshuar që ka nxjerr peshkun shëtitje. Si mund të nxirret peshku shëtitje?! Shikojeni në galerinë e mëposhtme.