Kosova

Digjet një shkollë në Prishtinë

Foto ilustrim

Policia e Kosovës ka njoftuar se një rast i shkaktimit të zjarrit ka ndodhur gjatë ditës së djeshme në Prishtinë.

Ankuesi mashkull ka raportuar se derisa ka qenë brenda shkollës së fshatit, ka vërejtur se kishte filluar të digjet një pjesë e kulmit të shkollës.

Njësitë relevante kanë dalë në vend të ngjarjes dhe nga ana e zjarrfikësve, zjarri është lokalizuar

Përveç dëmeve materiale nuk ka të lënduar. /Kosova.info/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.