Kosova

Digjet hapësira e varrezave në fshatin Broliq të Pejës

Një pjesë e hapësirës në varrezat e fshatit Broliq të Pejës është përfshirë nga zjarri.

Kjo zonë e cila është diku rreth pesë hektarë ishte përfshirë nga zjarri sot. Qytetarët kanë thënë se në vendin e ngjarjes ishin edhe zjarrfikësit dhe se kishin arritur ta menaxhojnë situatën.

Ata thanë se kishte dëme të vogla materiale si dhe nuk ka lëndime në njerëz.