Kosova

Diaspora aktive në shtetndërtimin e Kosovës

Mbrëmë në Prishtinë u hap Konferenca “Diaspora flet” nga OJQ GERMIN, Komisioni Qeveritar për Vitin Mbarë Kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu në  bashkëpunim me OJQ GERMIN dhe sponsor të tjerë mundësuan realizimin a kësaj konference e cila ka një rëndësi të madhe për diasporën dhe vendin.

Duke e ditur që roli i diasporës në shtetndërtimin e Kosovës ka qenë i madh dhe i tillë vazhdon të jetë Komisioni Qeveritar për Vitin e Skënderbeut mbetet i hapur për aktivitete të veçanta sikur konferenca “Diaspora Flet” e cila filloi mbrëmë në panel me tre ministrat e diasporës nga Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia e cila do zgjat deri me 20 maj. /Kosova.info/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.