Kosova

Dhurata Hoxha: Platforma jonë kundër korrupsionit po gjen përkrahje pa rezervë

Ministrja në detyrë e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, ka takuar sot qytetarë të shumtë në Mitrovicë.

Hoxha ka thënë para qytetarëve se platforma kundër korrupsionit, po gjen përkrahje pa rezervë.

Ajo po ashtu, ka theksuar se pas 6 tetorit fillon Dekada e re e zhvillimit të vendit.

“Takimet me qytetarë e simpatizantë të PDK-së në Mitrovicë, dëshmojnë se platforma dhe vizioni ynë ka gjetur përkrahje pa rezervë. Më 6 tetor, fillon dekada e re e zhvillimit të vendit, pa korrupsion. Ndërtojmë të ardhmen, për Ty dhe Shtetin”, ka shkruar Hoxha. /Telegrafi

#PDK112

#KadriVeseli1

#DhurataHoxha27”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.