Kosova

Dhunohet një femër në Klinë nga disa persona

Një person ka informuar në polici se një femër nën kërcënim dhe pa dëshirën e saj kishte kryer marrëdhënie seksuale me të dyshuarit.

Me vendim të prokurorit i dyshuari është arrestuar dhe dërguar në mbajtje.


Rasti ka ndodhur në Klinë, mëngjesin e djeshëm.