Kosova

Dështoi tentimi për kontrabandim të pushtetit për të krijuar një qeveri jolegjitime

Zëvendëskryeministri në detyrë, Haki Abazi, përmes një postimi të bërë në Facebook, ka komentuar vendimin e Gjykatës Kushetuese për pezullimin e dekretit të Presidentit për formimin e qeverisë.

“Dështoi tentimi për kontrabandim centrifugal të dekretit në ora 16:00, para festës zyrtare dhe vikendit, me synimin për të krijuar një qeveri jolegjitime e cila e gjunjëzon Kosovën para listës Serbe dhe interesave të Vuçicit”.

Abazi ka thënë se dështoi tentimi, por lufta e sukseshme e qeverisë Kurti me COVID-19 vazhdon deri në zgjedhjet e reja, ku sovrani e thotë fjalën e vet.

Ky është postimi i plotë:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.