Show Biz

“Desapacito” në Tiranë ?

Përgatituni që hitin “Despacito” i cili pushtoi botën vitin e kaluar dhe theu rekorde me klikime ta dëgjoni së shpejti në “Sheshin Skënderbej”.

Vera e kaluar ishte e mbushur me hite te ndryshme , kulmin e dëgjueshmëris e arriti hiti të cilin e sjelli Daddy Yankee “ Despacito” I cili pushtoi boten dhe theu shumë rekorde.

Pas shumë koncerteve te tij në mbarë boten ai vendosi që të jetë pjesëmarrës dhe në njërin nga vendet e Ballkanit pikërisht Shqipërinë .

Ai do të perforomoj ne “Sheshin Skënderbe”  me datën 27 korrik , ndërsa me bileta mund të pajiseni që nga data 1 maj.