Dërrasat fluturojnë nga rimorkio e një kamioni dhe thyejnë xhamin e veturës

Një shofer në Ohio, Shtetet e Bashkuara, përjetoi një tronditje të vërtetë gjatë ngasjes.

Ndërsa po ecte nëpër autostradë, një nga dërrasat që po transportonte ky kamion i vogël fluturoi nga rimorkio e tij dhe u përplas në xhamin përpara në vendin e pasagjerit.

Dërrasat po transportoheshin me një kamion që ishte para tyre.

Ky është një fat i madh që bashkudhëtari mbeti i padëmtuar, ashtu si shoferi. 

Go to TOP