Kombëtare

Deri në ora 15:00 votojnë 29.73 për qind e qytetarëve në Ferizaj

Në Ferizaj deri në ora 15:00 kanë dalë të votojnë 33365 votues ose 29.73 % e qytetarëve.

Në këtë komunë të drejtë vote kanë 112243 persona, po ashtu në këtë komunë janë 44 qendra të votimit dhe 147 vendvotime.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.