Kosova

Deputeti Krasniqi e degradon debatin parlamentar: O ti Sali Zyba…

Debati rreth çështjes së menaxhimit të pandemisë nga Qeveria Hoti, ka vazhduar edhe sot në Kuvendin e Republikës së Kosovës, madje herë, herë edhe me tensione – raporton Kosova.info

“O ti Sali Zyba, ty as lepri nuk të tutet, je shumë i parëndësishëm dhe shumë i padijshëm!” – i është drejtuar Memli Krasniqi deputetit Sali Zyba, i cili vjen nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje.

Ky i fundit në fjalën e tij paraprake e kishte kritikuar edhe PDK-në, si parti e cila e ka hise në “degradimin e institucioneve të shëndetësisë”.

Por pas fjalëve të tij të rënda të deputetit Krasniqi, Zyba “ia ka” rrugën deputetit të PDK-së…

Ja përplasja e tyre:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.