Show Biz

Depp dyshon për donacionet e Heardit

Aktori Johnny Deep ka bërë kërkesë në gjykatë për të parë komunikimet e ish-bashkëshortes Amber Heard që mund t’i ketë pasur me një numër të organizatave bamirëse.

Ylli i trilogjisë “Piratët e Karaibeve” ka kërkuar të gjitha dokumentet që ish-bashkëshortja mund t’i ketë pasur me organizatat “American Civil Liberties Union” dhe “Children’s Hospital” në Long Angeles, në lidhje me donacionet që ka bërë ajo pas shkurorëzimit nga aktori në vitin 2017, raporton KOHA.

Përfaqësuesit ligjorë të yllit të Hollywoodit kanë bërë kërkesë për secilin dokument për të vërtetuar nëse aktorja njëmend i ka bërë donacionet.

Në marrëveshjen e shkurorëzimit, Depp ishte pajtuar që si kompensim t’ia ofronte aktores 9 milionë dollarë, me kusht që këto para të dhuroheshin për bamirësi.

Marrëveshja e shkurorëzimit u arrit pas disa javësh bisedime.

Aktorja kishte bërë kërkesë për shkurorëzim, duke e akuzuar Deppin se e ka sulmuar duke ia përplasur telefonin në fytyrë.

Heard më vonë tërhoqi akuzat se ishte abuzuar fizikisht nga aktori.