Video

Depilon këmbët në stacionin e metrosë

Një grua ka befasuar të gjithë njerëzit ndërsa filloi të depilohej në stacionin e një metroje në New York.

Gruaja është filmuar dhe në video shihet e ulur në një sol duke u depiluar ndërsa pret metronë.

Ajo fillimisht lyen këmbët me shkumë rroje dhe nxjerr një brisk të vogël dhe depilon këmbën.

Fokusi i saj është pjesa nën gjurit.