Show Biz

Dënohet me burg moderatori i njohur shqiptar, akuzohet për posedim të lëndëve narkotike

Mentor Shuki është një personazh shumë i njohur televiziv dhe një stand- up komedian gjithashtu.

Në fillim të vitit 2019 në shtëpinë e moderatorit të njohur policia e Kosovës gjeti katër gram lëndë narkotike të llojit, Amfetaminë dhe përveç saj ai kishte 84 gram lëndë të lëngshme pa ngjyrë dhe pa aromë, e cila dyshohet të jetë GHB.

Dhe ditën e djeshme në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur seanca gjyqësore dhe në fund prezantuesi ka pranuar fajin.

Ai u shpall fajtor për posedim të lëndëve narkotike dhe Gjykata në fund vendosi 1 vit burg me detyrim dhe 200 euro gjobë për Mentorin, ndërsa bashkëpunëtori i tij është dënuar me 6 muaj burg dhe 500 euro gjobë.