Kosova

Delegacioni nga Bundestagu gjerman viziton Kuvendin e Kosovës

Kuvendi i Kosovës përmes një komunikate për media, ka njoftuar se sot dy Komisionet e Kuvendit të Kosovës, do të kenë një takim në orën 12 me një delegacion të Bundestagut.

“Sot, Komisioni për Integrime Evropiane dhe Komisioni për Punë të Jashtme, do të mbajnë takim me përfaqësues të Grupit të Miqësisë për marrëdhënie me shtetet e Evropës jug-lindore të Bundestagut Gjerman”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.