“Duhet të kthehem në front”: Ushtarët e gjymtuar ukrainas vazhdojnë të luftojnë

Në Kiev, Qendra për Protetikë, Ortotikë dhe Rehabilitim ofron trajtim të specializuar për ukrainasit e gjymtuar.

Lufta e Rusisë kundër Ukrainës ka rritur numrin e ushtarëve dhe civilëve të gjymtuar. Qendrat e rehabilitimit u ndihmojnë të plagosurve rëndë t’i kthehen jetës normale dhe, në disa raste, ushtarët e gjymtuar edhe arrijnë të kthehen në detyrë për të luftuar.

Go to TOP