Show Biz

Dafina bën twerk në koncert, fansat i prekin të pasmet

Këngëtarja shqiptare, Dafina Zeqiri ka pasur një verë të suksesshme me mbrëmje të shumta muzikore. Por, ajo ende po vazhdon me paraqitjen e saj në koncerte.

Dafina Zeqiri mbrëmë mbajti koncert në një klub në Tiranë. Prezentë ishin shumë fansa të cilët i dëgjuan këngët e Dafinës dhe e shijuan paraqitjen e saj.

Teksa Dafina po kërcente, ajo u kthye me të pasme nga publiku dhe filloi të bënte “twerk”, derisa u afrua shumë afër skenës, publiku arritën t’i preknin të pasmet e këngëtares.