Kosova

Daçiq: Liberia ka tërhequr njohjen e Kosovës

Mediat beogradase raportojnë se shteti i Liberisë ka marrë vendim zyrtar për të tërhequr njohjen e pavarësisë së Republikës së Kosovës.

Kjo thuhet se është bërë nga kreu i misionit diplomatik të këtij shteti, Gbecongar Milton FIndli.

Findli këtë e ka bërë në një konferencë për media së bashku me ministrin e Jashtëm të Serbisë, Ivica Daçiq.

Për Daçiqin ky është një lajm i madh para vazhdimit të dialogut në Bruksel ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

Libëria e ka njohur Kosovën si shtet në 30 maj të vitit 2008.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.