SPORT

Covid19/ Tottenham shndërron stadiumin në spital

Tottenham ka filluar përdorimin e stadiumit të tyre për të kryer testimin e koronavirusit.

Ata janë duke përdorur parkun e madh të makinave në bodrum për të testuar stafin e Spitalit Universitar të North Middlesex, familjet dhe vartësit e tyre

“White Hart Lane” është bërë terreni i parë i Premier Leagues që vendos në dispozicion ambjentet e stadiumit duke i ardhur në ndihmë shëndetësisë në këto ditë pandemie.

Testet kryhen nga dhjetë infermierë për katër orë çdo ditë nga e hëna në të premten.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.