SPORT

Covid-19 – Gjest bujar nga Gareth Bale

Pandemia e koronavirus është përhapur me shpejtësi të madhe në të gjithë botën. Numri i viktimave dhe të prekurve nga ky virus famkeq  janë të shumtë.

Lojtarët e futbollit nuk kanë hezituar dhe kanë dhuruar donacione për autroitetet shëndetësore.

Kështu, ditën e sotme mësojmë se futbollisti i Real Madrid, Gareth Bale së bashku me gruan e tij, kanë dhuruar 500 mijë paund për Spitalin Universitar të Uellsit, një institucion me të cilin Bale ka marrëdhënie të mira.  “Dëshira e Gareth dhe Emma ishte që paratë të shpenzohen në luftën kundër COVID-19”, thuhet në njoftim.

Len Richards, drejtor ekzekutiv i këtij institucioni, falënderoi çiftin për kontributin e tyre bujar: “Është shumë inkurajuese të dëgjosh që ata kanë zgjedhur spitalin e vendlindje për të dhënë diçka”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.