KULTURË

“Coachella” festivali më i njohur në të gjithë botën edhe këtë vitë i pa harruar për të gjithë

Stephanie Panpradith, left, and Regina Trigueiro, both of Ventura, pose at the Coachella Valley Music and Arts Festival at the Empire Polo Club in Indio, CA., Saturday, April 14, 2018. (Staff photo by Jennifer Cappuccio Maher, The Press-Enterprise/SCNG)

Caochella është një nga festivalet më të preferuara të të dashurarëvë ndaj muzikës në të gjithë botën.

Vitin e ardhshëm ai do të ktheht në Klupbin Polo të Perandrosisë në Indio të Kalifornisë gjatë dy fundjavëve : I pari më 12 ,13 dhe 14 prill dhe I dyti në 19 20 dhe 21 të njëjtit muaj.

Vitin e kaluar ,zërat filluan të qarkulluojnë muaj para shfaqejes për pjesëmarrje të Eminem Ëeekend dhe Beyonce në këtë festival dhe ishtë 2018 ,viti I parë në të cilinin Caochella nuk kishte një rock artist si headliner dhe hera e parë që një grua të bëjë një nga paraqitjet kryesore.

Tani spekulimmet rreth Festiavlit të 2019 tashmë kanë filuar të dalin .Sipas disa burimeve headliner që mund të kryesojnë Caochella 2019 do të jenë : Justin Tomerlake ,Keanye Ëest dhe Donal Glover.

Timerlake do të ishte I vetmi nga tre artistët që nuk ka marrë pjesë më parë në Choachella.Donald Glover u prezentua tashmë në 2012 dhe kayne Ëest ka qenë dy herë në këtë fazë të fasmhmë në vitin 2006 dhe 2011.

Donald Glover I njohur më mië si Childish Gambino shkaktoi shumë zhurmë gjatë këtij viti duke publikuar videon e këngës së tij “Kjo është Amerika” që flet për racizmin dhe shtypjen e Shtetet e Bashkuara .

Video ka arritur më shumë se 400 milionë klikime në youtube!