Kombëtare

Çka po paralajmëron Shpend Ahmeti?

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti  ka thënë se sonte në të ketë numër më të madh të të infektuarve me koronavirus në kryeqytet.

‘’Sot mund të presim numër të madh nëse s’ka kujdes, smbahen maskat dhe distanca. Sot pres që të ketë edhe më shumë’’, ka thënë ai në Rubikon.

 ‘’Qytetarët duhet ta dijnë që ato nuk janë testet e sotit për ndodh që sot do të dalin rezultatet që i kemi bërë në QKMF në tri ditët e fundit”

Prishtina është qyteti me më së shumti të prekur nga Covid-19 në Kosovë.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.