Show Biz

Çka bleu afër 1000 euro Marina Vjollca?

Se bënë jetë luksoze, tashmë e kemi kuptuar.

E së fundmi është publikuar çmimi i një fustani të Marinës dhe shihet se e kap shifrën e 975 eurove.

Image

Geti dhe Marina edhe pushimet i bëjnë në vende të shtrenjta.

Ndër të tjera Marina duket se është mërzitur me gjendjen e pandemisë pasi para disa ditësh është kthyer në kohë dhe ka kujtuar një nga pushimet luksoze me Getin.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.