OPINION

Cirku politik shqiptar në RVM shfaq spektaklin “I kemi realizuar 100% të premtimeve të dhëna”.

Shkruan: Ejup Berisha

Na i paskan realizuar 100% të premtimeve të dhëna politike Bravo keta janë Super politikan të kalibrit Superman. Dorën në zemër duhet pranuar se ne nuk kemi pasur kurrë politikan të tillë ju lutem përgatitni një mirnjohje shumë të rëndësishme kombëtare menjëher për politikanët fenomenal magjistar në pushtet.

Abra kadabra qiribu qiriba afrohuni zonja dhe zotërinjë afrohuni ju lutem në skenën e curkut politik që e mban emrin BDI me maxhistarin e madh dhe të famshëm A.G ejani ta shikoni spektaklin magjik të paparë deri tani të titulluar I kemi realizuar 100% të prentimeve të dhëna politike.

Athua a ka kush i zghon nga gjumi dhe jau prish enderrat këtyre politikqnëve shqiptar në pushtet Thuani atij axhamiut politik maxhistarit A.G se edhe përkundër dëshirave të mëdha dhe shumë ambicioze as politikanet me te nedhej me permasa shekullore nuk kanë arritur ti realizojnë premtimet politike 100% e subjekti i tij politik po të lumtë A.G Bravo BDI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.