Show Biz

Cila modele me sindromën Down modelon për Gucci?

Njihuni me Ellie, adoleshenten me sindromën Down që modelon për Gucci

Ellie Goldstein sapo ka mbushur 18 dhe që tani është një modele e suksesshme.

Pavarësisht se ajo ka sindromën Down, Ellie ka modelua edhe për marka si Gucci.

Sesioni fotografik që ajo bëri për Mascara L’Obscur nga fushata e Guccit për diversitetin është pëlqyer më shumë se 800,000 herë në rrjete sociale.

Së shpejti ajo do të jetë pjesë e faqeve të revistës Vogue Italia.

Ellie u bë pjesë e botës së modelingut 3 vite më parë dhe ka ecur shumë që atëherë.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.