Kosova

Çifti i cili tash e 60 vjet i qëndroi pranë njëri-tjetrit

Jetojnë të vetëm në shtëpi. Por, për Arif dhe Tahire Zeqirin ky fakt nuk paraqet problem të madh. Kjo pasi, ata janë mësuar që tash e 60 vjet të qëndrojnë pranë njëri-tjetrit. Duke u kthyer pas në kohë, 82-vjeçi rrëfen se si ka qenë jeta dikur dhe sfidat me të cilat është përballur.

Gazetare: Albulena Demaku

Marrë parasysh edhe mentalitetin patriarkal të asaj kohe, babai i tij vendosi që përgjegjësinë dhe kujdesin për familje ta kishte vetëm ai.

https://video.gjirafa.com/embed/gjesi/gjesi-cifti-i-cili-tash-e-60-vjet-i-qendroi-prane-njeri-tjetrit?autoplay=true&am=true