Kosova

Çfarë u tha pas vendimit të Kurtit për taksën?

Gati se të pafundme kanë qenë komentet në rrjetet sociale, pas njoftimit të kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti për hapat që do të merren për heqje të taksës 100 për qind në importet e Serbisë dhe Bosnjës.

Shihni disa prej tyre në këtë material.

Shfaq më shumë