Kombëtare

Çfarë thonë Rama dhe Meta

Presidenti i Republikës së Shqpërisë, Ilir Meta do të dalë sot në një konferencë shtypi në orën 12:00.

Fokusi i konferencës nuk dihet ende, por situata politike dhe komentet e Presidentit për krizën nuk duket se do të mungojnë.

Por po ashtu edhe kryeministri Edi Rama pritet të dalë para mediave vetëm një orë më herët.

“Nesër në orën 11.00 në Sallen e Hartave – Kryeministri Edi Rama do të zhvillojë një bashkëbisedim me gazetarët”, ka njoftuar të hënën Kryeministria. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.