Çfarë tha dhe çfarë jo Putini në fjalimin drejtuar kombit

FacebookXEmailWhatsAppPara gjashtë vjetëve, presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, qëndroi para një tubimi të përbashkët të dy dhomave të Parlamentit, së bashku me dhjetëra zyrtarë kabineti dhe zyrtarë të tjerë qeveritarë, dhe u mburr se vendi i tij po e zhvillonte një numër të madh të armëve të reja të fuqishme, që ishte paralajmërim drejtuar Perëndimit. … Vazhdoni me leximin e Çfarë tha dhe çfarë jo Putini në fjalimin drejtuar kombit