Show Biz

Çfarë luksi! Brenda super shtëpisë së re të Linda Halimit

Linda Halimi jeton prej kohësh në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Së fundmi, ajo ka blerë një shtëpi të re, pamjet e së cilës i ka ndarë me të gjithë në rrjete sociale.

Shtëpia ka një hapësirë tejet të madhe dhe është e veshur nga luksi.

Ngjyrat mbizotëruese janë e bardha, e zeza dhe grija.

“Pamjet. Një tur i shtëpisë së re”, ka shkruar këngëtarja krahas videos.

VIDEO