Life Style - Funny

Çfarë gjuhe do i mësojë fëmijëve? Ja si përgjigjet Afërdita Dreshaj

Këngëtarja dhe modelja bukuroshe, Afërdita Dreshaj, është gjithmonë në qendër të vëmendjes për shkak të jetës private.

Partneri i saj Jakub Kindl është çek, ndërsa bashkë janë njohur në SHBA.

Por në të ardhmen çfarë gjuhësh do i mësojë Afërdita fëmijëve?

Këngëtarja është pyetur nga fansat dhe nuk ka hezituar të përgjigjet menjëherë.

Ajo përgjigjet me siguri se do ja mësojë të tre gjuhët, shqipen, anglishten dhe gjuhën çeke dhe çfarë të duan ata.

Afërdita e ka shprehur dëshirën për t’u bërë nënë në të ardhmen, megjithatë momentalisht po shijon martesën e saj me partnerin Jakub.

Image

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.